Categorie: Diversen

Recent Blog Posts

Orange Mint Care: tips voor het kweken van oranje muntkruiden
Orange Mint Care: tips voor het kweken van oranje muntkruiden

Door: Liz Baessler Oranjemunt (Mentha piperita citrata) is een munthybride die bekend staat om zijn sterke, aangename citrussmaak en aroma. Het wordt gewaardeerd om zijn culinaire toepassingen, zowel voor koken als voor dranken. Behalve dat het nuttig is in de keuken, maakt zijn geur het ook een uitstekende keuze voor tuinranden waar de ranken gemakkelijk kunnen worden gekneusd door voetgangers, waardoor de geur in de lucht vrijkomt.

Hoe vaak anthuriums water geven - Handige anthurium-bewateringsinstructies
Hoe vaak anthuriums water geven - Handige anthurium-bewateringsinstructies

Door: Liz Baessler Anthuriums zijn interessante, minder bekende planten. Ze hebben de laatste tijd echter veel gekweekt en gekweekt en ze beginnen een comeback te maken. De comeback is welverdiend, want de bloemen hebben een unieke uitstraling en weinig onderhoud, vooral als het om water gaat.

Filippijnen
Filippijnen

Euphorbia antiquorum (Antieke wolfsmelk) Euphorbia antiquorum (antieke wolfsmelk) is een sappige struik of kleine boom, tot 7 meter hoog, met opgaande takken. Oudere stengels… SucculentopediaHoya heuschkelianaHoya heuschkeliana kan zowel hangend als verpakt op drager worden gekweekt. De bladeren zijn dik, een beetje gebogen, aan de onderkant lichter groen dan aan de bovenkant… SucculentopediaHoya merrillii (Wasplant) Hoya merrillii is een mooie Hoya met zeer aantrekkelijke, glanzende, donkergroene, geaderde bladeren en gele bloemen als ze volwassen is.

Naranjilla kweken in containers: hoe zorg je voor ingemaakte Naranjilla-bomen
Naranjilla kweken in containers: hoe zorg je voor ingemaakte Naranjilla-bomen

Door: Tonya Barnett, (auteur van FRESHCUTKY) Containertuinieren is een uiterst nuttige tuintechniek voor diegenen die hun kweekruimtes willen uitbreiden. Kwekers kunnen er om verschillende redenen voor kiezen om in containers of potten te planten. Meestal zijn degenen zonder voldoende ruimte of de juiste klimaatomstandigheden in staat om planten te kweken die mogelijk niet specifiek geschikt zijn voor hun groeizone.

Informatie over Creosoot Bush
Informatie over Creosoot Bush

Zorg voor creosootstruiken - tips voor het kweken van creosootplanten Door Bonnie L. Grant, gecertificeerde stadslandbouwkundige Creosootstruik heeft een onromantische naam, maar bezit wonderbaarlijke geneeskrachtige eigenschappen en fascinerende aanpassingsvermogen en is zeer geschikt voor dorre woestijnen. Lees hier voor meer informatie over creosootstruiken.

Bacteriële kankerbestrijding - Abrikozen behandelen met bacteriële kanker
Bacteriële kankerbestrijding - Abrikozen behandelen met bacteriële kanker

Door: Teo Spengler Abrikozenbacteriële kankerziekte is een ziekte die zowel abrikozenbomen als ander steenfruit aantast. De bacteriën komen vaak via snoeiwonden de boom binnen. Iedereen die fruit in een eigen boomgaard kweekt, moet iets leren over abrikozen met bacteriële kanker. Als je informatie wilt over de behandeling van abrikozenbacteriekanker, lees dan verder.

Groeiende kalebasplanten: leer hoe u kalebassen kunt kweken
Groeiende kalebasplanten: leer hoe u kalebassen kunt kweken

Door: Susan Patterson, Master Gardener Het kweken van kalebasplanten is een geweldige manier om variatie aan de tuin toe te voegen; er zijn veel soorten om te kweken en net zoveel dingen die je ermee kunt doen. Laten we meer leren over het kweken van kalebassen, inclusief tips voor het verzorgen van kalebassen van eigen bodem, het oogsten van kalebassen en de opslag ervan Kalebasplanten kweken Kalebassen zijn een warm seizoengewas in dezelfde familie als pompoen, komkommers en meloenen.

Identificatie en behandeling van rozenmozaïekziekte
Identificatie en behandeling van rozenmozaïekziekte

Door: Stan V. Griep, American Rose Society Consulting Master Rosarian, Rocky Mountain District Door Stan V. Griep American Rose Society Consulting Master Rosarian - Rocky Mountain District Rozenmozaïekvirus kan grote schade aanrichten aan de bladeren van een rozenstruik. Deze mysterieuze ziekte tast meestal geënte rozen aan, maar kan in zeldzame gevallen ook niet-geënte rozen aantasten.

Wat is een muggenvaren: informatie over de habitat van muggenvaren en meer
Wat is een muggenvaren: informatie over de habitat van muggenvaren en meer

Door: Amy Grant Superplant of invasieve wiet? De muggenvarenplant wordt beide genoemd. Dus wat is een muggenvaren? Het volgende zal enkele fascinerende feiten over muggenvaren aan het licht brengen en u aan de rechter laten. Wat is een muggenvaren? Inheems in Californië, de muggenplant, Azolla filculoides of gewoon Azolla, wordt zo genoemd vanwege zijn leefgebied.

Oogsten van moederkruidkruiden: hoe moederkruidplanten te oogsten
Oogsten van moederkruidkruiden: hoe moederkruidplanten te oogsten

Hoewel niet zo bekend als peterselie, salie, rozemarijn en tijm, wordt moederkruid sinds de tijd van de oude Grieken en Egyptenaren geoogst vanwege een groot aantal gezondheidsklachten. Men dacht dat het oogsten van moederkruid kruidenzaden en bladeren door deze vroege samenlevingen alles zou genezen van ontstekingen, migraine, insectenbeten, bronchiale ziekten en, natuurlijk, koorts.

Vishaak speldenkussen Cactus
Vishaak speldenkussen Cactus

Prime bestemming voor sappige loversRSSFacebookInstagramTwitterPinterestHomeSucculentopediaBrowse Succulents door Scientific NameBrowse Succulents door Common NameBrowse Succulents door GenusBrowse Succulents door FamilyBrowse Succulents door USDA ZoneBrowse Succulents door OriginBrowse Cacti door GenusAbout SucculentsCultivationGeneral CareLight RequirementsPotting SoilWateringFertilizingPests en DiseasesRepottingPropagationPruningGraftingArrangingSucculent UsesMedicinal SucculentsCosmetic SucculentsCulinary SucculentsSacred SucculentsLibraryBooksStoriesMyths en LegendsStampsWorld van Bloeiende PlantsYou bent in: Home »Archief voor & 34; Fishhook Speldenkussen Cactus & 34; Bladeren: Fishhook Speldenkussen CactusSucculentopediaMammillaria crinita subsp.

Informatie over venkelknol
Informatie over venkelknol

Aan de slag Greenhouse Fennel Care - Hoe venkel in een kas te laten groeien Door Amy Grant Venkel is een heerlijke plant die veel wordt gebruikt in de mediterrane keuken. Het kan als vaste plant worden gekweekt in USDA zones 5-10. Als u zich echter in een koelere zone bevindt, heeft u zich dan ooit afgevraagd of u venkel in een kas wilt kweken?

Tuinbonen helpen met gele bladeren - Wat veroorzaakt gele bladeren op bonen
Tuinbonen helpen met gele bladeren - Wat veroorzaakt gele bladeren op bonen

Door: Bonnie L. Grant, Certified Urban Agriculturist Bonenplanten zijn voorbodes van het zomerseizoen. Ze zorgen voor een van de eerste groente-oogsten en kunnen tot ver in de zomer peulen leveren. Als uw struik- of poolbonen gele bladeren hebben, zit het probleem waarschijnlijk in uw grond. Als je je afvraagt: "Waarom worden de bladeren van mijn bonen geel?

Zure Fig
Zure Fig

Prime bestemming voor sappige loversRSSFacebookInstagramTwitterPinterestHomeSucculentopediaBrowse Succulents door Scientific NameBrowse Succulents door Common NameBrowse Succulents door GenusBrowse Succulents door FamilyBrowse Succulents door USDA ZoneBrowse Succulents door OriginBrowse Cacti door GenusAbout SucculentsCultivationGeneral CareLight RequirementsPotting SoilWateringFertilizingPests en DiseasesRepottingPropagationPruningGraftingArrangingSucculent UsesMedicinal SucculentsCosmetic SucculentsCulinary SucculentsSacred SucculentsLibraryBooksStoriesMyths en LegendsStampsWorld van Bloeiende PlantsYou bent in: Home »Archive for & 34; Sour Fig & 34; Browsing: Sour FigSucculentopediaCarpobrotus acinaciformis (Sally-my-Handsome) Carpobrotus acinaciformis (Sally-my-Handsome) is een snelgroeiende vetplant die een dichte mat vormt van hangende stengels met gelig tot gras ...

Onion Botrytis Leaf Blight - Uien behandelen met Botrytis Leaf Blight
Onion Botrytis Leaf Blight - Uien behandelen met Botrytis Leaf Blight

Door: Mary H. Dyer, erkende tuinschrijver Uienbotrytis-bacterievuur, vaak bekend als "blast", is een veel voorkomende schimmelziekte die uien treft die over de hele wereld worden geteeld. De ziekte verspreidt zich snel, wat de kwaliteit en opbrengst aanzienlijk beïnvloedt wanneer de oogsttijd nadert. Hieronder hebben we nuttige informatie verstrekt over de preventie van bacterievuur in uienbotrytis en de bestrijding ervan.

Bruine bonen
Bruine bonen

Prime bestemming voor sappige loversRSSFacebookInstagramTwitterPinterestHomeSucculentopediaBrowse Succulents door Scientific NameBrowse Succulents door Common NameBrowse Succulents door GenusBrowse Succulents door FamilyBrowse Succulents door USDA ZoneBrowse Succulents door OriginBrowse Cacti door GenusAbout SucculentsCultivationGeneral CareLight RequirementsPotting SoilWateringFertilizingPests en DiseasesRepottingPropagationPruningGraftingArrangingSucculent UsesMedicinal SucculentsCosmetic SucculentsCulinary SucculentsSacred SucculentsLibraryBooksStoriesMyths en LegendsStampsWorld van Bloeiende PlantsYou bent in: Home »Archive for & 34; Brown Beans & 34; Browsing: Brown BeansSucculentopediaSedum rubrotinctum (Jelly Bean Plant) Sedum rubrotinctum (Jelly Bean Plant), ook bekend als Sedum x rubrotinctum, is een populaire vetplant met uitgestrekte stengels die bedekt zijn ...

Raspberry Container Care: hoe frambozen in potten te planten
Raspberry Container Care: hoe frambozen in potten te planten

Door: Teo Spengler Roodrode frambozen zijn een van de juwelen van de zomertuin. Zelfs tuinders met beperkte ruimte kunnen genieten van een bessenoogst door frambozen in containers te laten groeien. Frambozen telen in containers is niet meer werk dan ze in de volle grond planten, en containers kunnen overal op zonnige terrassen worden geplaatst.

Waarom bloeit mijn dille: redenen waarom een ​​dilleplant bloemen heeft
Waarom bloeit mijn dille: redenen waarom een ​​dilleplant bloemen heeft

Door: Bonnie L. Grant, Certified Urban Agriculturist Dille is een biënnale die meestal jaarlijks wordt gekweekt. De bladeren en zaden zijn culinaire smaakstoffen, maar de bloei zal de bladeren belemmeren en tegelijkertijd de pittige zaden leveren. U moet beslissen welk deel u het meest wenst om een ​​grotere oogst van die dillegroei te bevorderen.

Veranderen azalea's van kleur: verklaringen voor azalea-kleurverandering
Veranderen azalea's van kleur: verklaringen voor azalea-kleurverandering

Door: Bonnie L. Grant, Certified Urban Agriculturist Stel je voor dat je een mooie azalea hebt gekocht in precies de kleur die je wilde en reikhalzend uitkijkt naar de bloei van het volgende seizoen. Het kunnen slechts een of twee bloemen zijn of het kan de hele plant zijn. Veranderen azalea's van kleur? Veel bloeiende planten veranderen van kleur naarmate de bloei rijpt of kunnen verschillende bloemen dragen die uit de onderstam komen.

Informatie over illegale plantenhandel - hoe beïnvloedt stroperij planten
Informatie over illegale plantenhandel - hoe beïnvloedt stroperij planten

Door: Tonya Barnett, (auteur van FRESHCUTKY) Als het gaat om het woord "stroperij", denken de meeste mensen onmiddellijk aan het illegaal vangen van grote en bedreigde dieren zoals tijgers, olifanten en neushoorns. Maar wat als ik je zou vertellen dat stroperij veel verder gaat dan het negatief beïnvloeden van bedreigde dieren in het wild? Een andere vorm van stroperij, die rechtstreeks verband houdt met het verwijderen van zeldzame planten, is een reëel probleem dat moet worden besproken.